Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Utasbiztosítás választás

Mi alapján válassza ki utasbiztosítását?

Számos szempontot érdemes figyelembe vennie az utasbiztosítás megkötésekor. Ezek egyike az úti cél, az ott végzett tevékenység, a külföldön töltött idő hossza, esetleg az utazáshoz igénybe vett eszköz típusa. Természetesen minden utazás eltér egymástól, így az igények is kifejezetten széles skálán mozoghatnak.

Általánosságban elmondható, hogy a rövidebb, közeli országokba tett és „nyugodtabb” utazások nem feltétlenül igényelnek felsőkategóriás utasbiztosítást. Egy határ menti, egy-kétnapos kirándulás esetén elég lehet egy alacsonyabb kárlimitű, és emiatt alacsonyabb díjú biztosítás is. Ha azonban távolabbra utazik, és hosszabb időt kíván külföldön eltölteni, netán ha mérsékelten is, de balesetveszélyes tevékenységet fog végezni, érdemes megfontolnia egy magasabb biztosítási összeggel rendelkező utasbiztosítást. Az utazás költségeihez mérten még így is elenyésző lesz a biztosítási díj, viszont baj esetén nem kell a kórházi számlák, a poggyásza elvesztése vagy a megváltozott jogi környezet miatt aggódnia.

Ha közeli országba utazik, elég lehet egy legfeljebb 3 millió forintos felső korlátos biztosítás. Ha azonban Ázsiába, a tengerentúlra, kiváltképp az Egyesült Államokba tervez utat, nem árt, ha inkább 20-30 millió forintos limittel rendelkező utasbiztosítást köt. Legtöbbször a magasabb limittel bíró biztosítások sokrétűbb szolgáltatást is nyújtanak, akár a poggyászbiztosításról akár a sporttevékenység során elszenvedett sérülésekről van szó.

Kollégáink segítségére lesznek az utasbiztosítás kiválasztásában.

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.