Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Utasbiztosítás megkötése

Mikor éri meg utasbiztosítást kötnie?

Amennyiben szeretné felhőtlenül élvezni nyaralását, mindenképpen fontos, hogy utasbiztosítás kössön. Így valóban megszabadulhat minden aggodalomtól, és nem kell attól tartania, hogy egy váratlan baleset vagy betegség tönkreteszi a hónapok óta tervezett utazást, sőt olyan komoly kiadásokat okoz, amelynek hatásait a lábadozás után, akár évek múlva is érezni fogja.

Legyen szó rövid vagy hosszú utazásról, mindig érdemes mérlegelnie. A biztosítások megtérítik a poggyászban esett károkat, vagy bizonyos esetekben a jogi segítségnyújtás költségeit is. A biztosítási ajánlat elfogadása előtt nem árt átfutni a szerződést, hogy megtudja, pontosan milyen szolgáltatásokat tartalmaz az adott utasbiztosítás. Sokan a magukkal vitt értékeket féltik legjobban, a drága fényképezőgépet, az elektronikai eszközöket. Ezek valóban nem tartoznak az olcsó holmik közé, ám sokkal rosszabbul járhat, ha biztosítás nélkül balesetet szenved külföldön. Ilyenkor ugyanis az egészségügyi és a kapcsolódó szolgáltatásokat teljes egészében Önnek kell megtérítenie. A százezres műszaki cikkek megrongálódásánál vagy elvesztésénél ez sokkal komolyabb összegbe, akár több millió forintba is kerülhet. A kórházi kezelés számlája többszöröse lehet az utazás teljes költségének. Utasbiztosítás birtokában nemcsak anyagilag érezheti magát biztonságban. A biztosítók assistance központjaiban felkészült munkatársak állnak rendelkezésére, akik segítségére lesznek baj esetén. Tájékoztatják lehetőségeiről és a szükséges lépésekről.

A különböző ajánlatok alkalmasak a legeltérőbb igények kielégítésére. Segítségünkkel kiválaszthatja az Ön számára ideális utasbiztosítás csomagot.

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.