Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Tisztelt Érdeklődő!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az oldalon nem tudja az összes utasbiztosító ajánlatát kiszámolni! Amennyiben az itt elérhető Biztosító társaságok díjtájékoztatóin kívül további ajánlatokat is szeretne kapni,  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre küldje igényét, és telefonszámát. Kollégánk megkeresi Önt a további ajánlatok egyeztetése miatt!

Amennyiben vállalati, keret jellegű vagy pl. vízumhoz szükséges biztosítási ajánlatokra van szüksége, azt is a fent említett e-mail címen tudja jelezni!

Köszönettel:
www.biztositasok.hu csapata

Utasbiztosítás Kattintson a képre!

 

Mondial Kattintson a képre!


EUB utasbiztosítás Kattintson a képre!

 

Vienna life Kattintson a képre!


Amit az utasbiztosítás megkötése előtt érdemes tudni

Az utasbiztosítás egy komplex biztosítási forma, amely általában tartalmazza az utazás alatti megbetegedés vagy baleset miatt igénybe vett orvosi szolgáltatás díjának megtérítését, valamint a poggyászbiztosítást. Választhat olyan utasbiztosítást, amely további káresetekre is kitér, ez különösen akkor lehet fontos, ha valamilyen ritka hobbi, esetleg az átlagosnál nagyobb baleseti kockázattal járó szabadidős tevékenység miatt utazik külföldre. Az egyes határösszegek természetesen attól függően alakulnak, hogy Ön milyen utasbiztosítás mellett dönt. Általános tájékoztatónk segítségére lesz, hogy felmérhesse a rendelkezésre álló utasbiztosítás kínálatot.

Mikor kössön utasbiztosítást?

Az utazás a kikapcsolódás és az új élmények szerzésének gyakori módja. Amennyiben szeretné valóban felhőtlenül élvezni a külföldön töltött időt, ne induljon el utasbiztosítás nélkül! Azok a szerencsések, akik még nem kerültek ilyen helyzetbe, nem is tudják, milyen nehézségekkel és kiadásokkal jár egy megbetegedés vagy akár egy apróbb baleset is, ha külföldön következik be. Az utasbiztosítás nem csupán az orvosi költségeket fedezi, az assistance-központok az ügyintézésben is komoly segítséget nyújtanak, így biztosan tudni fogja, kihez kell fordulnia. Az utasbiztosítások az ellopott poggyászok értékét is megtérítik. Temérdek további érv szól az utasbiztosítás mellett.

Milyen utasbiztosítás szolgáltatásaira lehet szüksége?

Az utasbiztosítás típusa több tényezőtől is függ. Egyrészt fontos figyelembe vennie, hogy hová, mennyi időre és milyen céllal utazik, másrészt szem előtt kell tartania azt is, hogy milyen tevékenységet fog végezni. Szinte kivétel nélkül az összes utasbiztosítás tartalmaz balesetre, betegségre és poggyászra szóló biztosítást. Az alacsonyabb árú utasbiztosítások elegendőek lehetnek, ha csak néhány napos városnézést tervez valamelyik közeli országban. Síelés előtt mindenképpen érdemes magasabb összegű biztosítást kötnie, hiszen az átlagosnál magasabb a sérülés kockázata is. Megint más a helyzet azonban, ha a világ másik felére indul korallzátonyok között úszni. Megmutatjuk, hogy milyen szempontokra figyeljen az utasbiztosítás kiválasztása során.

Mentesülés az utasbiztosítás alól

Néhány ritkán előforduló, valamint a szándékosan okozott vagy súlyos gondatlanságból kifolyólag bekövetkezett káreseteket a biztosítók nem kötelesek megtéríteni. Sorra vettük ezeket, hogy még az utasbiztosítás előtt tájékozódhasson arról, melyek azok a területek, amelyekre biztosan nem fog kiterjedni a biztosítás. Megeshet, hogy egyes tevékenységekre csak pótdíj esetében köthető utasbiztosítás. Sőt pakolás előtt érdemes utánajárni annak is, hogy mely értéktárgyaink biztosítása lehet feláras. Weboldalunkon részletesebb leírást talál az utasbiztosítás alóli mentesülés szabályairól. 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.