Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Utasbiztosítás kizárás

Mentesülés a kártérítés fizetése alól

Ahogyan a legtöbb biztosítás esetében az utasbiztosításnál is létezik néhány feltétel, amelyek teljesülése esetén a biztosító nem köteles kártérítést fizetni. Ezek például a nukleáris robbanás vagy sugárzás, a felkelések, háborúk, terrorcselekmények által okozott károk, de ugyanez a helyzet akkor is, ha a biztosított súlyos gondatlansága, ittassága, öngyilkossága, vagy annak kísérlete valósul meg.

Ha egyáltalán, akkor is csak pótdíj fejében biztosítható a versenyszerű sportolás, illetve az extrém sportok döntő hányada. Továbbá a sporteszközökre kötött biztosítás is korlátozott. Nem biztosított az utazás megkezdése előtt meglévő betegség kezelése vagy a terhességgel kapcsolatos orvosi ellátás.

A poggyászbiztosítás esetén is van néhány kivétel. Így a biztosítás fedezeti köre nem terjed ki a készpénzre, a pénzt helyettesítő eszközökre, a nemesfémekre, szőrmékre és gyűjteményekre. Egyéb különösen értékes, egyedi tárgyakra sem vonatkozik az utasbiztosítás, noha az értékhatárt az egyes biztosítók máshol szokták meghúzni. Szintén érdemes figyelembe venni, hogy az utasbiztosítás nem vonatkozik az őrizetlenül vagy a gépjármű utasterében hagyott cikkek eltulajdonítására.

 

A biztosítók szabályzataiban lehetnek eltérések, ezért aláírás előtt minden esetben alaposan olvassa el a szerződést! Munkatársaink állnak rendelkezésére a mentesülésre vonatkozó utasbiztosítás kötésével kapcsolatos kérdések megválaszolásában.

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.