Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Lakásbiztosítás tájékoztató

Mentesülés a lakásbiztosítás alól

Bizonyos kirívó és ritka esetekben a biztosítók a lakásbiztosítás ellenére sem térítik meg a kárt. Ilyen például a nukleáris robbanásból vagy sugárzásból keletkezett kár. A lakásbiztosítás nem fedezi a sztrájk, zavargás, lázadás, felkelés, polgárháború, háború vagy terrorista cselekmény során esett károkat sem.

Amennyiben a lakásbiztosítás szerződője, a biztosított vagy a vele egy háztartásban élők szánt szándékkal vagy súlyos gondatlanság következtében okozták a kárt, a biztosító szintén nem köteles fizetni. Ugyanez áll fenn abban az esetben is, ha a szerződő az előírásokkal ellentétben nem jelentette be a változásokat, amelyek miatt a káreset fontos körülményei váltak tisztázhatatlanná. A lakásbiztosítás alóli mentesüléssel járhat továbbá az is, ha a biztosított nem tette meg a megfelelő lépéseket a kár megelőzésére, akár szándékosan tette, akár súlyosan gondatlanul elmulasztotta ezt.

A lakásbiztosítás nem vonatkozik az épület elavulásából, a karbantartás hiányából keletkező károkra, ahogyan az ingatlan építési hatóságok által meghatározott szabályok be nem tartása által elszenvedett sérüléseire sem.

Pontos tájékoztatást kaphat arról, hogy egyes konstrukciók pontosan milyen károkat milyen kártérítési összeggel fedeznek, ha igénybe veszi lakásbiztosítás kalkulátorunkat.

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.