Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Lakásbiztosítás online

Online megköthető lakásbiztosítás

Weboldalunkon nem csupán tájékozódhat a lakásbiztosításokról, hanem meg is kötheti azokat. Ehhez díjkalkulátorunkat használhatja. Miután megadta a lakásra vonatkozó szükséges alapadatokat – amely mindössze néhány percet vesz igénybe –, azonnal megkapja az elérhető ajánlatokat. Ha kiválasztotta az Ön igényeihez legjobban igazodó lakásbiztosítást, a MEGKÖTÖM gombbal elindíthatja a szerződéskötés folyamatát. Ehhez regisztráció szükséges, amely során a vezeték- és keresztnevét, a telefonszámát, az e-mail címét és azonosító-jelszó kombinációját kell megadnia. A további lépésekről a megadott e-mail címen fog visszaigazolást kapni, valamint a lakásbiztosítással kapcsolatos kommunikációt is ezen keresztül bonyolítjuk le Önnel.

Majd egy biztosítási ajánlati űrlapot kell kitöltenie, amihez szüksége lesz a személyi irataira is. Számunkra elsődleges ügyfeleink biztonsága: a megadott adatokat titkosított csatornán továbbítjuk, valamint biztosítási titokként kezeljük. Ezt követően leellenőrizheti a megadott adatokat. Kérjük, körültekintően járjon el, és alaposan nézze át a megadott információkat, ugyanis a hibás adatközlésből származó bármilyen hátrányért vagy kárért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Ezután részletes tájékoztató jelenik meg, amelynek elolvasásáról és tudomásul vételéről nyilatkoznia kell. A tájékoztatót elhelyezzük a Saját mappa menüpont alatt, ahonnan letöltheti, és bármikor elolvashatja.

A lakásbiztosítás megkötéséhez az AJÁNLAT ELKÜLDÉSE gombra kell kattintania. Ekkor automatikus visszaigazolást kap e-mail címére, amelyhez mellékeljük az alkuszi megbízást is. Ezt postán vagy faxon kell hozzánk visszajuttatnia. Ha megkaptuk az aláírt alkuszi megbízást, e-mailben értesítjük. Ezt követően az oldalunkról kinyomtathatja a biztosítási ajánlat ügyfélpéldányát, vagy kérésére ezt postán elküldjük Önnek. A választott lakásbiztosítás függvényében lehetnek egyéb teendői is, ezekről mindenképpen értesítjük.

Az ajánlatok megtekintését és a szerződés megkötését a lakásbiztosítás kalkulátor segítségével kezdheti meg.

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.