Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Lakásbiztosítás betörés

Betörésre is kiterjedő lakásbiztosítás

Ha szeretne a legnagyobb nyugalomban nyaralni, érdemes olyan lakásbiztosítás mellett döntenie, amely betörés esetén is kártalanítja Önt. Fontos tudnia, hogy nem szerepel minden lakásbiztosítás tételei között a betörés. Mindenképpen tájékozódjon, mielőtt megkötné lakásbiztosítását! Ha kiválasztotta a megfelelő, betörésre is kiterjedő lakásbiztosítást, érdemes megnéznie, hogy milyen feltételeknek kell eleget tennie. Bizonyos védelmi szintet el kell érnie a lakásnak ahhoz, hogy biztosítható legyen. Ez a szint hatással van a lakásbiztosítás mértékére is.

A védelem első lépcsőfoka a mechanikai, amely a nyílászárókat, ajtó- és ablakrácsokat, zárakat foglalja magában. Már ezek is komoly elrettentő erővel bírnak a betörők számára, akik a gyorsan kirabolható lakásokat keresik. Egy biztonsági ajtó vagy egy minőségi ajtórács elveheti a behatoló kedvét a lakás feltörésétől.

Az elektronikai védelem körébe tartoznak a riasztó rendszerek. Ezek lehetnek helyi rendszerek, amelyek betörés érzékelésekor hang- és fényjelzéseket adnak le, ami megzavarja a betörőt, ám olyan környéken, ahol hozzászoktak a véletlenül bekapcsoló riasztókhoz, gyakran nem jelent hathatós védelmet. Sokkal jobb megoldást kínálnak az átjelzős riasztók, amelyek a rendőrségnél vagy egy szerződött vagyonvédelmi cégnél adnak le jelzést. Ha ez megtörtént, az érintettek rövid időn belül a helyszínre érkeznek és megakadályozhatják a betörést.

Már egy közepes kártérítési összeggel megkötött lakásbiztosítás is előírhatja a megfelelő körültekintéssel kialakított mechanikai védelmet és az esetleges kiegészítő, elektronikai védelmet. Érdemes lehet a Magyar Biztosítók Szövetségének minősítésével ellátott termékeket választani, amelyeket a biztosítók a minősítési kategórián belül mindenképp el fognak fogadni. Fontos, hogy telepítés után elkérje a termékhez tartozó tanúsítványt.

A lakásbiztosítás kalkulátor ajánlatainak leírásában megtalálhatja, hogy milyen feltételekkel köthet betörésre is kiterjedő szerződést.

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.