Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Lakásbiztosítás

LAKÁSBIZTOSÍTÁS KALKULÁTOR >>

Otthona védelméről sokféleképpen gondoskodhat, ám mindig marad esély arra, hogy a baj bekövetkezik. Hogy biztonságban tudhassa az éveken át tartó munka eredményével felépített és berendezett házát, egy lakásbiztosítás megkötése elengedhetetlen lehet. Ezt velünk egyszerűen, akár az interneten keresztül is megteheti. Fel kell készülnie arra is, hogy a legszélesebb körre kiterjedő lakásbiztosítás sem fed le minden káresetet. Az egyszerűbb tájékozódás érdekében összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyekre szüksége lehet a lakásbiztosítás megkötése előtt.

Online lakásbiztosítás

Internetes felületünkön tájékozódhat a lakásbiztosítás díjáról, sőt adatainak megadását követően kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő ajánlatot. Tizenhárom biztosító által kínált lakásbiztosítás közül válogathat, amihez csupán néhány adatot kell megadnia, például a lakás alapterületét, a tetőzet és a falazat típusát, valamint az emeletek számát. Segítségünkkel online is megkötheti a lakásbiztosítási szerződést. Weboldalunkon bővebb tájékoztatást kaphat az online lakásbiztosítás részleteiről.

Vagyonérték meghatározása a kedvező lakásbiztosítás érdekében

Gyakori, hogy a lakásbiztosítás megkötésekor a tulajdonosok rosszul mérik fel az ingatlan és a benne található ingóságok értékét. Azt hihetnénk, hogy túl magas összeget adnak meg, pedig sokkal gyakoribb, hogy alulbecsülik vagyontárgyaik árát. Egy esetleges káreset bekövetkezése után a lakásbiztosítás kárrendezésekor így jóval kisebb összeghez jutnak. Hogy ezt elkerülhesse, részletes információkkal és tanácsokkal is szolgálunk a lakásbiztosítás vagyonértékének felméréséhez

Betörésre is kiterjedő lakásbiztosítás

A lakástulajdonosok egyik legnagyobb félelme talán az, hogy hazaérve nyitva találják a bejárati ajtót. A legmagasabb szintű biztonsági intézkedések mellett is megeshet, hogy valamiképpen bejut a betörő. Ilyenkor már csak a lakásbiztosítás segíthet a károk megtérítésében. Fontos tudni, hogy nem minden lakásbiztosítás terjed ki a betörésekre. Amelyek mégis, azok esetenként előírhatnak bizonyos feltételeket a lakásbiztosítás megkötéséhez. Ezekre is felkészítjük, ha betörésre szóló lakásbiztosítás kötésén gondolkodik.

A lakásbiztosítás várható díja

Amennyiben érdekelné, hogy a lakásbiztosítás megkötése előtt új kötés vagy már meglévő lakásbiztosítás cseréje esetében, kalkulátorunk segítségével gyorsan és egyszerűen kiszámíthatja. Egyszerűen csak adja meg a kalkulációhoz szükséges adatokat.

LAKÁSBIZTOSÍTÁS KALKULÁTOR >>

Több lakásbiztosítási konstrukció egy helyen

13 biztosító díját számítjuk ki, hogy a legjobb ajánlatot adhassuk Önnek. A lakásbiztosítás díjkalkuláció és a megkötés mindössze pár percet vesz igénybe.

Miután megadta adatait, egyéni szempontjait, a lakásbiztosítás kalkulátor egy összehasonlító táblázatban jeleníti meg a biztosítók ajánlatait, így Ön könnyedén kiválaszthatja a legmegfelelőbbet, és akár meg is kötheti a lakásbiztosítási szerződést online. A lakásbiztosítás kalkulátor által felsorolt ajánlatok leírásában megtalálhatja, milyen károkra milyen maximális összeg kifizetését vállalja a biztosító.

Spóroljon egy jobb lakásbiztosítási konstrukcióval!

 

Ha már van lakásbiztosítása, akkor is érdemes megtekintenie az ajánlatokat, ugyanis jelentős eltérések lehetnek az egyes biztosító társaságok konstrukciói között.

Sok lakásbiztosítást már több évtizede kötöttek, és az azóta bekövetkezett változások (felújítás, új értékek az ingatlanban, egyéb tényezők) nem lettek figyelembe véve. Akár tízezreket takaríthat meg egy jobb ajánlattal, használja hát bátran lakásbiztosítás kalkulátorunkat!

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.