Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Kötelező biztosítás új járműre

Kötelező biztosítások új gépjármű vásárlása esetén

Kötelező biztosítás hiányában egyetlen jármű sem helyezhető forgalomba. Ezért fontos, hogy mikor új autót vagy motort vásárol, idejében gondoskodjon a kötelező biztosítás megkötéséről. A szalonban sokszor felajánlják ennek elintézését, ám nem biztos, hogy a legjobb ajánlatot kapja meg.

Ha szeretné a legkedvezőbb áron megkötni a kötelező biztosítást, érdemes jó előre utána járnia a lehetőségeknek. Tudnia kell, hogy a kereskedések gyakran csak néhány biztosítóval állnak szerződésben, így Ön korlátozott számú kötelező biztosítási ajánlat közül választhat. Az adminisztráció elkerülése miatt kényelmesnek tűnhet rábízni a kereskedőre a kötelező elintézését, ám ilyenkor akár többször annyit is fizethet, mintha saját maga választaná ki a biztosítót.

A kötelező kalkulátor segítségével a szükséges adatok megadását követően azonnal képet kaphat a lehetőségekről, így elkerülheti, hogy előnytelen szerződést írjon alá. Időnként a kereskedők arra hivatkoznak, hogy kizárólag rajtuk keresztül köthető meg a szerződés, ez azonban nem fedi a valóságot. Egyes esetekben azt állítják, hogy mivel a gépjármű még nem rendelkezik rendszámmal, a szerződés nem köthető meg. Ám ennek hiányában – utólagos adatpótlással – is megköthető a kötelező biztosítás, a gépjármű pedig forgalomba helyezhetővé válik. Fontos azonban, hogy ilyenkor mihamarabb adja meg a jármű rendszámát a biztosítónak, hogy az bekerülhessen a szerződésbe.

A kereskedőknek természetesen nem célja, hogy megkárosítsák Önt, esetenként kifejezetten kedvező ajánlattal állhatnak elő. Ám ahhoz, hogy ezt nyugodt szívvel elfogadhassa, mindenképpen érdemes Önnek is utánajárnia, hogy elérhető-e alacsonyabb díjszabás melletti kötelező biztosítás. Ebben lehet segítségére a kötelező kalkulátor.

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.