Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Kötelező biztosítás új díjszámítás

A kötelező biztosítás díjának kiszámítása

A biztosítók szokás szerint októberben teszik közzé a jövő évi díjszabásukat. Általában ezek összetett táblázatokat és nehezen átlátható feltételrendszereket tartalmaznak, amelyek között nem könnyű eligazodni. Hogy az esetleges ügyfelek számára mégis kiszámítható legyen a biztosítás díja, kalkulátorokat is készítenek, amelyek a megadott adatok alapján meghatározzák a kötelező biztosítás díját. Még így is rengeteg időbe kerülne egyenként átnyálazni a biztosítók ajánlatait. Arról nem is beszélve, hogy az egyes társaságok különféle kedvezményeket biztosítanak eltérő feltételek alapján, ami csak még nehezebbé teszi az összehasonlítást. Mi erre a problémára kínálunk Önnek megoldást.

A weboldalunkon elérhető kötelező kalkulátor 14 biztosító ajánlatait gyűjti össze annak érdekében, hogy megkönnyítse a döntést ügyfeleink számára. Önnek csupán egyetlen adatlapot kell kitöltenie ahhoz, hogy hozzájusson a piacon elérhető biztosítások díjszabásaihoz. Ezzel egyrészt időt takarít meg, másrészt pedig éves szinten akár tízezreket is spórolhat a legalacsonyabb díjjal járó szerződés aláírásával.

A legjobb eredmény érdekében fontos körültekintően eljárnia, és minden lehetséges kedvezményt igénybe vennie, amelyekről a kalkulátor felületén MÉG TÖBB KEDVEZMÉNY gombra kattintva tájékozódhat. A kötelező kalkulátor által visszaadott listából egyetlen kattintással kiválaszthatja a megfelelő biztosítást, amelyet segítségünkkel gyorsan és egyszerűen meg is köthet.

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.