Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Kötelező biztosítás határidők

A kötelező biztosítással kapcsolatos határidők

Talán a legfontosabb határidő, amit tartania kell a kötelező biztosítás megkötésével, az autó vagy motor megvásárlásának napja. Amint aláírják a szerződést az eladó fél kötelező biztosítása érvényét veszti. Minden esetben győződjön meg arról, hogy a járműre már az első használatbavétel előtt érvényes kötelező biztosítással rendelkezik. A kötelező biztosítás hiányát büntetik, másrészt ha a biztosítás megkötése előtt bármilyen kárt okozna, annak megtérítése Önt terheli.

Mindenképpen tartsa számon a kötelező biztosítás befizetésének esedékességét. A befizetés ugyanis az Ön kötelessége, nem a biztosítónak kell begyűjtenie a díjat. Ha esetleg nem kapná meg a csekket, mindenképpen időben jelezze azt a biztosító felé. Ha nem tartja a határidőket – legyen szó negyedéves, féléves vagy éves befizetésről –, a szerződés felbomlásából származó összes felelősség Önre fog hárulni.

Ha biztosítót szeretne váltani, a biztosítási évforduló alkalmával megteheti. Ilyenkor már 30 nappal a szerződés lejárta előtt meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően mehessen végbe a biztosítóváltás.

Ha szeretne váltani, mert úgy érzi, túl sokat fizet, kötelező kalkulátorunk segítségével kiválaszthatja új biztosítóját. Amennyiben minket bíz meg a lebonyolítással, a váltás során az adminisztrációt gyorsan és szakszerűen végezzük el.

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.