Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Hogyan működik az online kötés?

Néhány egyszerű lépésben kiszámítjuk az Ön által megadott adatok alapján a biztosítók Önnek kínált díjait, majd az Önnek legjobban megfelelőt kiválasztva portálunkon meg is kötheti a biztosítását. Kérjük olvassa végig ezt a rövid összefoglalót, hogy gyorsan és sikeresen kiszolgálhassuk Önt!

A díjkalkuláció eredményét e-mailben is elküldjük Önnek, ehhez kérjük adja meg a díjszámítás végén az e-mail címét. Ezt azért ajánljuk, mert az Önnek elküldött díjtáblázatból bármikor folytathatja a biztosításkötést, így az adatok bevitelére fordított ideje nem vész kárba. Adatait és e-mail címét természetesen biztosítási titokként kezeljük.

1. adatbekérés

Díjkalkulátorunk bekéri a díjszámításhoz szükséges tarifálási adatokat. A pontos díjszámításhoz gépjármű biztosítás esetében kérjük, a forgalmi engedély adatait adja meg!
Az adatok bekérését az alábbi részekre bontottuk
- gépjármű adatok (forgalmi engedély alapján töltse ki)
- partner adatok (tulajdonos, üzemben tartó)
- kedvezmények
A kérdéseket kérjük, figyelmesen olvassa el, ha szükséges használja a jobb oldalon az egérmutatót a kérdőjelre téve használja a Segítséget, mert a pontatlan adatközlés befolyásolhatja a díjszámítás eredményét!
Az adatok megadását követően, kattintson a DÍJSZÁMÍTÁS gombra az Ön személyére szóló biztosítási díjak számításához. A táblázatban a biztosítási díjakon kívül a biztosító értékelését is megtalálja az ismert 5 csillag skálával.

2. díjszámítási eredmények

A képernyő közepén táblázatos formában megjelenítjük a biztosítók biztosítási ajánlatait. Az Önnek megfelelőt azonnal megkötheti a választott biztosító neve mellett található MEGKÖTÖM gombra kattintással.

3. regisztráció/belépés

A szerződéskötés regisztrációhoz kötött. A korábban már regisztrált ügyfeleink az azonosítójuk és jelszavuk megadásával folytathatják a szerződés megkötését. A regisztrációnál a következő adatok megadására van szükség: vezetéknév, keresztnév, mobil ill. vezetékes telefon, e-mail cím, azonosító, jelszó. Egy regisztrációhoz csak egy ügyfél tartozhat, tehát ha másnak segítve, nem saját magának kíván biztosítást kötni, akkor nem használhatja a saját azonosítóját és jelszavát. Ilyen esetben mindig új regisztrációt kell elvégezni. Az e-mail cím pontos megadása nagyon fontos, mivel a rendszerünk minden további lépésben erre az e-mail címre fog visszaigazolást küldeni, ill. ügyfeleinkkel folytatott kommunikációnk során is ezt használjuk.
Készítse elő iratait (személyi igazolvány, útlevél, gépjármű biztosítás esetén jogosítvány, forgalmi engedély) és töltse ki a biztosítási ajánlati űrlapon az üzembentartó/tulajdonos valamint a biztosítani kívánt gépjármű adatait.

Az ajánlatkitöltés során megadott adatokat biztosítási titokként kezeljük, az adatközlés biztonságos, titkosított (SSL) csatornán történik.

4. adatok ellenőrzése

Ezen az oldalon megjelenítjük biztosítási ajánlatának adattartalmát. Kérjük gondosan ellenőrizze az adatok helyességét, hogy az ajánlat tartalma mindenben megegyezzen az Ön szándékával! A téves, vagy valótlan adatközlésből származó esetleges károkért, hátrányokért nem vállalunk felelősséget.

5. nyilatkozatok, ügyfél-tájékoztató

Tájékoztatót jelenítünk meg a hatályos jogszabályok által előírtakról (pl.: a biztosító ill. alkusz adatairól, Felügyeleti szervéről, a biztosítás feltételeiről, a biztosító adatkezelési szabályairól, stb.) Nyilatkoznia kell, hogy ezeket a tájékoztatásokat megismerte, elfogadta. Fontos tudni, hogy az itt közölt információk tartalmát elhelyezzük a Saját Mappa menüpont alatt is, így azt a későbbiekben bármikor újra meg lehet tekintheti, vagy saját gépére letöltheti.

6. ajánlat elküldése, alkuszi megbízás

Biztosításának megkötését véglegesítheti az AJÁNLAT ELKÜLDÉSE gombra kattintva. A megrendelés tényét és tartalmát rendszerünk azonnal visszaigazolja a regisztrációnál megadott e-mail címre. A visszaigazoló e-mailhez csatoljuk az alkuszi megbízást. Fontos teendője, hogy a megbízást azonnal kinyomtassa és aláírva visszaküldje fax számunkra (06-1-460-0311) vagy postacímünkre (Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.). Amennyiben nem tud nyomtatni kérésére, az alkuszi megbízást postán küldjük el Önnek. Fontos tudnia, hogy csak aláírt megbízás birtokában köthetünk az Ön nevében biztosítást, vagy mondhatjuk fel az előzmény biztosítását! A novemberi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás váltási időszakban az Ön által aláírt és társaságunkhoz november 27-ig beérkezett és emailben visszaigazolt megbízás birtokában társaságunk a régi szerződését felmondani.
Amikor beérkezett az aláírt megbízása, a rendszerünk automatikus visszaigazolást küld Önnek a regisztrációkor megadott e-mail címére. Ha ezt követően belép portálunkon, akkor kinyomtathatja biztosítási ajánlatának ügyfélpéldányát (utasbiztosítás esetén kötvényét). Ha nem tud nyomtatni, kérésére ezt is elküldjük Önnek postai úton.

7. biztosítási kötvény, díjfizetés

Biztosítótól és a megkötött biztosítástól függően egyes esetekben lehetnek további teendők, pl. a járművének szemléje, amiről értesítést küldünk Önnek.
A biztosítási fedezetet a jelenlegi jogi szabályozás szerint nem igazolhatjuk vissza. A biztosítási kötvényt és a díjfizetési dokumentumokat (csekk, számla) a biztosító küldi  meg Önnek a kötvényesítést követően, postai úton.
Fontos tudnia, hogy a törvény szerint Önnek esedékességhez (a biztosítás kezdetéhez) képest akkor is 60 napon belül be kell fizetnie a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás első díját, ha a biztosító addig nem küld Önnek semmilyen dokumentumot. Ilyen esetben fizesse be a díjat a biztosító ügyfélszolgálatán, vagy utalja el a biztosítónak az ajánlatszámra hivatkozással. A biztosítók számlaszámait megtalálja portálunkon a Biztosítók adatai menüpontban.

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.