Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

A www.biztositasok.hu weboldal felhasználási feltételei

Felhívjuk a figyelmét, hogy weboldalunkra történő belépésével Ön elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatásunkban foglaltakat, továbbá az alábbi feltételeket abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalunknak.

A Biztosítások.hu Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Az Adatvédelmi tájékoztatásban foglaltak hatálya nem terjed ki a weboldalon hirdető harmadik személyek honlapjaira és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokra, továbbá olyan honlapokra, melyekre a weboldalon található hivatkozás (link) vezet.

A weboldal tartalma, képi megjelenítése és a Biztosítások.hu Kft tulajdona. Tilos a Biztosítások.hu Kft előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül a weboldal vagy részeinek másolása, terjesztése, tárolása, vagy üzleti célú felhasználásának bármely formája. A Biztosítások.hu Kft ugyanakkor hozzájárul a weboldal tartalmának személyes, az oldalon történő biztosítási díjszámítás és biztosítás megkötése céljából történő kinyomtatásához, vagy ugyanezen célból a weboldal képernyőképeinek elektronikus tárolásához.

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.