Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Casco kötése

Hol jár legjobban a casco biztosítás megkötésekor?

Amennyiben finanszírozott autót vásárol, legyen szó lízingről vagy banki hitelről, szinte biztos, hogy szükséges lesz casco biztosítást kötnie. Ebben az esetben gyakori, hogy a finanszírozó biztosítót is ajánl. Ezt az ajánlatot azonban nem kell feltétlenül elfogadnia, casco biztosítás köthető máshol is, a finanszírozási szerződés ettől még érvényes lesz. A legfontosabb, hogy már a vásárlás előtt is tájékozódjon a lehetőségeiről. A szerződésben előírhatják, hogy a biztosításnak milyen károkra kell kiterjednie, azt azonban nem szabhatják meg, hogy hol kösse meg a cascót. Vegye sorra az egyes biztosítókat, és válassza ki az Ön számára legelőnyösebb casco biztosítást!

Egyes hitelkonstrukciók már tartalmazzák a casco biztosítást. Azonban ilyenkor is érdemes utánajárni annak, hogy mennyit fizet a biztosításért, mert meglehet, hogy egy másik hitellel azonos havi kiadás mellett is sokkal jobban jár. Meg kell jegyeznünk azt is, hogy míg a hitel visszafizetése után a casco biztosítás folytatható, addig a lízing lejártakor a tulajdonosváltás miatt új casco biztosításra lesz szüksége. Ebben az esetben is át kell böngészni a biztosítók ajánlatait, hogy megtalálhassa az autója és az Ön számára legmegfelelőbbet.

A biztosítás havidíja függ az autójától, esetleg befolyásolhatják a korábbi kármentes évek. Hogy kiválaszthassa a legkedvezőbb feltételek melletti biztosítást, vegye igénybe casco kalkulátorunkat! Ehhez csupán az alapadatok, a kiemelt tartozékok, valamint a biztonságtechnikai berendezések megadására van szükség, és a rendszer máris kilistázza az Ön által igénybe vehető casco biztosítások listáját és havi, illetve éves költségét, valamint a külön baleseti adót.

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.