Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Aegon lakáskassza

Lakástakarék-számláját már a Biztosítások.hu Kft. közreműködésével is megkötheti!  

Életünk során folyamatos kihívást jelent, hogy ideális otthont teremtsünk magunk és családunk részére. Megvenni első kislakásunkat, nagyobb lakásba, vagy a család bővülésével kertes házba költözni, otthonunkat felújítani, átalakítani.

 

Miért előnyös a lakástakarék-számla?

 • 30%-os, maximum évi 72 000 Ft állami támogatás a betétbefizetések után*.
 • Garantált betét- és kamatkifizetés a kiutalási feltételek elérése esetén.
 • A megtakarítás kiegészíthető lakáscélú kölcsönnel a megtakarítási idő végén, az igénylő hitelképessége esetén.
 • Szerződéskötéskor rögzített betéti- és hitelkamat a teljes futamidőre (EBKM állami támogatással: 4,81-10,68%, állami támogatás nélkül: -0,83-0,01%, referencia THM: 6,23%**).
 • Személyi jövedelemadó- és kamatadó-mentes megtakarítás.
 • Egy családon belül több szerződés is köthető különböző kedvezményezettekre, így a kapott állami támogatás megtöbbszörözhető.
 • A havi megtakarítás összege és a szerződés minimális megtakarítási ideje bármikor módosítható.

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki szeretne

 • új lakást vásárolni, vagy a jelenlegit lecserélni,
 • otthonát felújítani, korszerűsíteni, bővíteni,
 • meglevő lakáscélú kölcsönét kiváltani,
 • gyermekei, közeli hozzátartozói jövőbeli lakáscéljairól gondoskodni,
 • élni egy rugalmas megtakarítási lehetőséggel, amely fedezetet nyújthat előre nem tervezett, váratlan lakáscélú kiadásokra is.

A lakásvásárlástól a felújításig számos lakáscél megvalósítására alkalmas a lakástakarék-számla.

 

Az állami támogatással kiegészített megtakarításunkból nem csak lakást vásárolhatunk, hanem felújíthatjuk otthonunkat, beépített bútorokat és beépíthető háztartási gépeket vehetünk, vagy akár meglévő lakáscélú kölcsönünket is kiválthatjuk. Nézzünk egy-két példát a felhasználásra:

 • Felújíthatjuk konyhánkat modern beépíthető gépekkel.
 • Korszerűsíthetjük otthonunkat új nyílászárókkal, légkondicionálóval.
 • Lakásunk bármely pontját hasznosíthatjuk új beépített bútorokkal.
 • Felújíthatjuk fürdőszobánkat, melybe akár hidromasszázs kádat is tehetünk.
 • Ezen felül nagyszüleinknek lakásbérleti vagy lakáshasználati jogot is vásárolhatunk nyugdíjas otthonban.

Ön kedvezményezettként valamennyi közeli hozzátartozóját megjelölheti, így egy családon belül több szerződést is köthet. Az igénybe vehető összeget pedig egy lakásra, családi házra is összevonhatja és felhasználhatja.

Kösse meg lakástakarék-számláját, mellyel számos lakáscélú álma könnyen elérhetővé válik!

Forduljon hozzánk bizalommal, az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen vagy a 06-1-460-0310-es központi telefonszámunkon.

 

A Biztosítások.hu Kft. az Aegon Magyarország Lakástakarékpénztár Zrt. megbízott közvetítő partnere.

 

A tájékoztatás nem telkes körű, a részletes feltételeket az Aegon Lakástakarékpénztár Üzletszabályzata és aktuális hirdetményei tartalmazzák, amelyek elérhetőek a www.aegonlakastakarek.hu honlapon. Jelent tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, ajánlásnak vagy befektetési tanácsadásnak.

* Az állami támogatás mértéke törvényben biztosított (a befizetett betétek 30%-a, de maximum évi 72 000 Ft). A maximális állami támogatás havi 20 000 Ft rendszeres betétbefizetés esetén érhető el. Az állami támogatás lakáscélú felhasználás és minimum 4 év előtakarékosság esetén vehető igénybe, és legfeljebb az első 10 megtakarítási évre jár.

** EBKM – megtakarítási időtől függően – állami támogatással: 4,81-10,68%, állami támogatás nélkül: -0,83-0,01%. Megtakarítási idő: 4-10 év. Referencia THM: 6,23%. Az EBKM 20 000 Ft-os havi betételhelyezés alapján került meghatározásra, az egyes értékek a különböző futamidők alapján térnek el egymástól (futamidő 48-120 hónap). A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok alapján 1 millió Ft-ra és 5 éves futamidőre történt. A THM módozati paraméterek alapján kalkulált konkrét mértékét az Aegon Lakástakarékpénztár Üzletszabályzata tartalmazza. Az EBKM és a THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A lakáskölcsön nyújtásának feltétele az igénylő hitelképessége, melyet az igényléskor hatályos szabályzatok alapján bírál el az Aegon Lakástakarékpénztár.

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.