Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Jótanácsok kárügyintézéshez!

Jégverés, felhőszakadás, villámcsapás. Megkezdődött az idei viharszezon Magyarországon. A médiában kidőlt fákról, leszakadt vezetékekről, betört ablakokról, megbontott tetőkről, tönkrement háztartási gépekről szólnak.

A hozzáértők szerint a magyar lakosságnak is meg kell barátkoznia a szélsőséges időjárással. A globális felmelegedés miatt ugyanis a következő években nem lesznek ritkák az ár- és belvizek, a heves viharok, a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék. Ezek ráadásul bárhol bekövetkezhetnek, így felkészülni a természeti csapásokra rendkívül nehéz. Ezért fontos, hogy ha már nem tudjuk elkerülni a bajt, legalább az elszenvedett kárt mérsékeljük.

Szerencsére a magyar biztosítótársaságok vagyonbiztosítási palettája rendkívül színes, a kínálatból mindenki megtalálja a leginkább testhezálló vagyonbiztosítást. Csakhogy sajnos erre kevesen szánnak időt és pénzt. Pedig a tét óriási a csak néhány hete tartó viharszezon már milliárdos károkat okozott országszerte. Ehhez képest havonta egy pizza árát biztosításra költeni nem tűnik soknak azért, hogy nyugodtan aludhassunk akkor is, amikor leszakad az ég.

Az idei nyárra készülve szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni, amelyek szükség esetén megkönnyítik Önnek az ügyintézést, és elősegítik a gyors kárrendezést.

  • Bejelentés előtt tájékozódjon, hogy szerződése kiterjed-e a bekövetkezett káreseményre
  • Kísérje figyelemmel díjfizetését, mert csak érvényes biztosításra vállalnak védelmet a biztosítótársaságok
  • Ha a tető károsodik, a további beázás megelőzése érdekében elkezdődhet a javítás (kárenyhítési kötelezettség), azonban a szakszerű kárfelméréshez őrizze meg a sérült cserepeket
  • Készítsen fotókat a káreseményt követő állapotról, hogy ha a szemle előtt a további károk megelőzése miatt elkezdi a helyreállítást, akkor is rendelkezzen a kár mértékének meghatározásához szükséges információkkal
  • Amennyiben műszaki berendezés, elektronikai eszköz károsodik villámcsapás következtében, a működésképtelen készüléket, illetve a sérült alkatrészeket őrizze meg a kárrendezés lezárásáig
  • A villámcsapáskárok 99%-a háztartásaink elektromos és távközlési hálózatán keresztül éri berendezéseinket. Használjon túlfeszültség-védelmi berendezéseket, hogy csökkentse az értékes műszaki berendezéseiben keletkező károkat.
  • Az épületszerkezetek nem örök életűek, így rendszeres karbantartást igényelnek. A kis sérülések folyamatos javításával megelőzheti, vagy jelentősen csökkentheti a vihar, felhőszakadás által okozott károk mértékét.
  • A bejelentés során szükséges megadnia egy becsült kárösszeget, ezért kérjük, készítsen előzetes felmérést a kár körülbelüli értékéről.

Ahhoz, hogy egy esetleges káresemény után mielőbb segíthessünk Önnek, kérjük, fogadja meg fenti javaslatainkat.

Bármilyen kérdéssel, káreseménnyel kapcsolatban forduljon Hozzánk bizalommal a következő elérhetőségeken: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy 06-1-460-03-10 telefonszámon.

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.