Kötelező biztosítások, utasbiztosítás, öngondoskodás

ahol a biztonság mindig elérhető

Dokumentum küldés:
Fax: (06 1) 460-0311
Postacím: Biztosítások.hu Kft. 1591 Budapest, Pf. 358.
Email: kotes@biztositasok.hu

Biztosítások.hu Kft.

1147 Budapest Kerékgyártó u. 47-49.
Tel./Fax: 460-03-10; 460-03-11

Árgarancia feltételek

1. Árgaranciánk kizárólag a www.biztositasok.hu portálunkon kezdeményezett kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások díjára érvényes és csak abban az esetben, amennyiben a szerződő ügyfél a biztosítás kezdetét követő 90 napon belül veszi  igénybe.

2. A portálunkon megkötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződések esetében társaságunk garantálja a fizetendő biztosítási díjak helyes, a biztosítók által publikusan meghirdetett tarifának megfelelő kiszámítását. Társaságunk vállalja, hogy megtéríti a portálunkon kezdeményezett biztosítás díjához képest mutatkozó, legfeljebb egy évre vetített díjkülönbözetet a szerződő részére, ha a biztosító által kötvényesítés során azonos díjképzési adatok mellett számított biztosítási díj a portálunkon kezdeményezett szerződés díjánál magasabb. A díjkülönbözet megtérítését a szerződőnek kell kezdeményeznie és bizonyítania, hogy a díjkülönbözet kizárólag a portál díjszámítási hibájából következett be.

3. Az árgarancia csak abban az esetben érvényes, amennyiben a szerződést portálunkon kezdeményező személy a díjszámításhoz szükséges adatokat teljeskörűen, a valóságnak és a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően adta meg és a megadott kedvezmények hatályba lépéséhez szükséges valamennyi igazolást határidőig érvényesen benyújtja.

4. Nem terjed ki az árgarancia arra az esetre, amikor a biztosítás díja a portálunkon végzett díjkalkulációt követően okozott káresemények miatt változik, vagy amikor a biztosítás a biztosítók által meghirdetett díjtarifa szerinti díjjal portálunkon valamely társaságunkon kívül álló ok miatt nem köthető meg (pl. valamely értékesítési partnerhez kötött díjkedvezmény, vagy a portál külső ok miatti üzemzavarának következményei).

 

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Hirdetés

GÉPJÁRMŰVÉDELMI RENDSZER!

Több biztosítás egy helyen!

Oldalunkon több különböző biztosítás típust talál, és több biztosító ajánlataiból választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Olvassa el a biztosításokkal kapcsolatos információkat!

Casco biztosítás, casco kalkulátor

Akár újonnan kötne, akár több éve megvan már casco biztosítása, érdemes megnéznie és összehasonlítania több biztosító ajánlatát. Casco kalkulátorunk segítségével ez mindössze pár perc!

Kötelező biztosítások, kötelező kalkulátor

Újonnan kötné vagy már több éve fizeti kötelező biztosítását? Mindenképp érdemes megnéznie több biztosító ajánlatát, és összehasonlítani azokat. Kötelező kalkulátorunk segítségével ez csak néhány perc!

Lakásbiztosítás

Most kötne először lakásbiztosítást? Régen kötötte meg, és azóta nem lettek figyelembe véve az ingatlan változásai, új értékei? Akkor mindenképp nézze meg biztosító partnereink ajánlatait!

Utasbiztosítás

Afrika? Dél-Amerika? Vagy csak az Európai Unión belül utazgatna? Az utasbiztosítás révén nyugodtan és biztonságban tudhatja magát, családját, és probléma esetén nem marad segítség nélkül külföldön sem.